Alle specificaties

Wij installeren een schone WordPress website voor je op de manier zoals een professioneel webbureau dat ook voor je doet! Op deze pagina vind je alle eigenschappen waar jouw website aan zal voldoen. Ben je al klaar om te starten?

WordPress installatiepakket

Klik op het onderwerp en ontdek alle functionaliteiten van jouw nieuwe website.

Complete WordPress installatie

Eerst kies je een domeinnaam. Daarop installeren wij een geoptimaliseerde versie van WordPress. Wel zo clean mogelijk, dus we hebben alleen het broodnodige ingesteld voor je. Zoals:

  • Geoptimaliseerde SEO Permalink instellingen
  • Een vooropgemaakt footer menu
  • De homepagina koppeling

Divi thema en visual page builder

Het Divi thema en de Divi builder worden meegeïnstalleerd. Hiermee creëer je binnen een handomdraai de mooiste websites. Probeer het zelf.

Beveiligingsmodule

De beveiligingsplug-in WordFence wordt meegeïnstalleerd. Deze plug-in zorgt ervoor dat jouw website beveiligd is tegen hackers die via het inlogformulier binnen willen komen.

SEO module

De Yoast SEO plug-in wordt meegeïnstalleerd. Hierdoor kun je jouw website beter vindbaar maken in Google.

Caching module

Wij gebruiken WP Rocket. De beste caching plug-in voor WordPress. Met deze plug-in krijgt jouw website een snellere laadtijd.

Meer dan 150 moderne, kant en klare pagina lay-outs

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt voor elke webpagina kiezen uit meerdere vooropgemaakte professionele designs. Dit zijn complete mobielvriendelijke ontwerpen met template teksten en afbeeldingen die je makkelijk kunt aanpassen. Je bent dus niet gebonden aan het design en kunt dit helemaal naar eigen hand omzetten.

 

Alles is makkelijk aan te passen!

Kleuren, lettertypes, teksten, afbeeldingen en blokken. Alles is makkelijk aan te passen in de visual pagebuilder. Uiteraard met behulp van onze handige video handleiding.

Onbeperkt pagina's dupliceren of toevoegen!

Maak nieuwe webpagina’s of dupliceer bestaande webpagina’s inclusief de volledige lay-out en opmaak. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen, maar kun je voor een volgende pagina alleen de tekst aanpassen bijvoorbeeld.

Ruim 35 extra functies inbegrepen

Maak gemakkelijk een contactformulier, een fotogalerij, een afteller, een blogafdeling en nog veel meer met een van de geïntegreerde modules.

SEO en mobiel vriendelijk!

De installatie wordt op een geoptimaliseerde hosting omgeving gedaan. Ook wordt de meest populaire SEO plug-in meegeïnstalleerd. Je kunt makkelijk zoekwoorden toevoegen aan je webpagina, zodat je beter gevonden wordt. Daarnaast zullen je webpagina’s sneller laden dankzij verschillende caching methodes.

Eveneens zijn alle vooropgemaakte ontwerpen mobiel vriendelijk en passen ze zich dus aan wanneer ze op een tablet of smartphone worden geladen.

Google Search Console en Analytics koppeling mogelijk

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw Google Analytics account. Uiteindelijk kun je jouw Analytics account koppelen aan jouw website. Zo houd je makkelijk bij hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms.

Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppeling met nieuwsbrief mogelijk!

Heb je ergens een e-mailmarketing account. Bijvoorbeeld bij Mailchimp? Dan kun je dit account makkelijk koppelen aan een inschrijfformulier. Bezoekers die zich dan via de website inschrijven komen automatisch in jouw Mailchimp mailing lijst te staan. Ook andere e-mail marketing providers zijn te koppelen.

En nog veel meer...

WordPress is Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om producten te verkopen of boekingen te behandelen? 

Dan kun je jouw website altijd uitbreiden met plug-ins. Heel veel plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe je ze het beste kunt integreren. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Webhosting en onderhoud

Incl. .nl domeinnaam naar keuze

  • Met SSL certificaat

Professionele WordPress hosting

  • 5GB webruimte
  • 1 TB dataverkeer per maand
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Service

Automatische dagelijkse back-ups

Dagelijkse back-ups van alle data inclusief e-mail. Tot 30 dagen terug te zetten.

Automatische updates

Geen zorgen of het thema of de voorgeïnstalleerde plug-ins zullen verouderen. Zolang je bij ons klant bent, worden ze automatisch geupdate.

Toegang tot alle instructievideo's

Je krijgt direct toegang tot onze volledige database aan instructie video’s. Zo kun je heel makkelijk op je eigen tijd alle webpagina’s van jouw nieuwe website zelf aanmaken en aanpassen.

7 dagen in de week chat service voor als je er niet uitkomt

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor jou klaar. Op zondag zijn we er wel iets korter, maar geen reden om dan niet aan jouw website te werken.